Betaal ik verzendkosten?

Nee. Onze levering van welkomstborden is altijd gratis. De prijs die je op de productpagina ziet, is dus de prijs die je betaalt. Geen extra kosten, dat is wel zo fijn! Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat je last minute nog op je lang verwachte welkomstbord moet wachten. Je kunt namelijk kiezen voor next-day levering zodat je het welkomstdag met twee dagen in huis hebt. Na bestelling heb je jouw gepersonaliseerde welkomstbord dus al snel in handen, klaar voor gebruik!

Zijn de welkomstborden ook buiten te gebruiken?

Ja! Aangezien onze welkomstborden binnen en buiten te gebruiken zijn, is de keus geheel aan jou waar je hem neerzet. Ook als je bruiloft op een buitenlocatie plaatsvindt, kun je dus gebruik maken van een uniek welkomstbord.

Welk materiaal is gebruikt voor het maken van de welkomstborden?

Het bord is van kanaalplaat gemaakt. Een zeer sterk, maar flexibel materiaal dat licht van gewicht is. Doordat het zo stevig is, zal het lang meegaan. Je kunt het na de bruiloft dus prima in je huis ophangen als souvenir van je eigen bruiloft. Hoe leuk is dat!

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons jouw bestelling via iDeal, PayPal of Creditcard betalen. Wil je liever op een andere manier betalen? Neem  dan contact met ons op voor de eventuele mogelijkheden.

Wat is de levertijd van een welkomstbord?

De normale levertijd van een trouwbord is 5 (werk)dagen. Wil je het welkomstbord sneller ontvangen? Kies dan voor de next-day levering zodat je het welkomstbord met twee dagen in huis hebt.

Kan ik het welkomstbord retour sturen?

De welkomstborden zijn gepersonaliseerd. Ze zijn uniek en worden volledig op maat gemaakt. Om deze reden is het niet mogelijk om een welkomstbord retour te sturen.

Het is dan ook extra belangrijk om je bestelling goed te controleren op typfouten.

Kan ik het ontwerp aanpassen?

Wij bieden een groot aantal standaard welkomstborden aan. Wil je een variant of een kleine aanpassing op één van deze welkomstborden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je een volledig uniek ontworpen welkomstbord, dan kunnen wij deze laten ontwerpen. We gaan aan de slag met jouw wensen en maken op deze manier een uniek trouwbord. Vanzelfsprekend ontvang je van te voren het ontwerp waar je nog eventuele wijzigingen op kunt laten doorvoeren.

Wil jij een eigen en uniek welkomstbord? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.